Re: [edk2] network service drivers

Subject: Re: [edk2] network service drivers

From: "Michael Lorer" <Michael.Lorer@HS-Augsburg.DE>

To: edk2-devel@lists.sourceforge.net

Date: 2011-11-04 19:03:54

Hello Raghu,

I'm not completly sure but I think your commandline output with
... ? - - - -  ...
means that your driver was loaded but actually NOT connected to a device.

Have you tried reconnect -r
Or whats the output for > devices
 
Regards,
Michael
 
 
Am Freitag, 04. November 2011 10:44 CET, Raghuramchary Jallipalli  schrieb: 
 
> Yes Ruth, the driver is connected successfully. Drivers command output is below.
> 
> 117 0x0000000A  ?  -  -  -  -  IP4 CONFIG Network Service Driver \/Ip4Config.efi
> 
> The Type shows ? instead of D .. is this a problem??
> 
> Thanks for the help,
> Raghu
> 
> From: Li, Ruth [mailto:ruth.li@intel.com]
> Sent: Friday, November 04, 2011 2:47 PM
> To: Raghuramchary Jallipalli; edk2-devel@lists.sourceforge.net
> Subject: RE: [edk2] network service drivers
> 
> Whether the network driver connect successfully? What's the output if you type 'drivers' command?
> 
> Thanks,
> Ruth
> From: Raghuramchary Jallipalli [mailto:Raghuramchary.Jallipalli@lntinfotech.com]
> Sent: Friday, November 04, 2011 5:02 PM
> To: edk2-devel@lists.sourceforge.net; Li, Ruth
> Subject: RE: [edk2] network service drivers
> 
> Thanks Ruth for the reply.
> Yes MNP driver is loaded too. The reason that I was not able to load the drivers is the Dpc.efi , after loading the Dpc driver all other network service drivers successfully loaded. But I'm unable to execute the ifconfig command, I get the below error:
> --------
> fs0:\> ifconfig
> IfConfig: Locate protocol error - 'Ip4Config Protocol'
> Exit status code: Not Found
> --------
> 
> Am I missing anything here.
> Please help.
> 
> Thanks,
> Raghu
> 
> From: Li, Ruth [mailto:ruth.li@intel.com]
> Sent: Friday, November 04, 2011 5:00 AM
> To: edk2-devel@lists.sourceforge.net
> Subject: Re: [edk2] network service drivers
> 
> >From your description, MNP driver was missing.
> 
> Can you whether MNP driver was loaded?
> 
> Thanks,
> Ruth
> From: Raghuramchary Jallipalli [mailto:Raghuramchary.Jallipalli@lntinfotech.com]
> Sent: Friday, November 04, 2011 1:32 AM
> To: edk2-devel@lists.sourceforge.net
> Subject: [edk2] network service drivers
> 
> Hello Experts,
> I have copied the network service driver files (Ip4.efi, Ip4Config.efi, Dhcp4.efi,Arp.efi,SNP.efi) from the Tianocore source(\Tianocore\Edk\Sample\Platform\X64\Build\X64) and tried to load them via the uefi shell. But only SNP.efi driver alone loads successfully all others fail to load.  Why am I not able to  load the network service drivers?
> 
> Can you please help.
> 
> Thanks,
> Raghu
> 
> ________________________________
> The contents of this e-mail and any attachment(s) may contain confidential or privileged information for the intended recipient(s). Unintended recipients are prohibited from taking action on the basis of information in this e-mail and using or disseminating the information, and must notify the sender and delete it from their system. L&T Infotech will not accept responsibility or liability for the accuracy or completeness of, or the presence of any virus or disabling code in this e-mail"
> 
> ______________________________________________________________________
> 
> ______________________________________________________________________
> 
> ______________________________________________________________________
> 
> ______________________________________________________________________
> 
> ______________________________________________________________________ 
 


------------------------------------------------------------------------------
RSA(R) Conference 2012
Save $700 by Nov 18
Register now
http://p.sf.net/sfu/rsa-sfdev2dev1
_______________________________________________
edk2-devel mailing list
edk2-devel@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/edk2-devel